Συγκινημένη η Ανθή Σαλαγκούδη στο φινάλε της εκπομπής της: «Κλείνει αυτός ο κύκλος»

17:01 - 16/07/2023

Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Γιώργος Παγάνης έριξαν οριστικά αυλαία για την εκπομπή «Κουβέντα να Γίνεται» στο Action 24, το μεσημέρι της Κυριακής 16 Ιουλίου. Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό συγκινημένη, τονίζοντας πως ο κύκλος αυτής της εκπομπής ολοκληρώθηκε. «Κλείνει αυτός ο κύκλος. Κλείνει το “Κουβέντα να Γίνεται”. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε για το τέλος της εκπομπής της: «Δεν δίναμε τόση σημασία στα νούμερα τηλεθέασης»

Για το τέλος της εκπομπής της, για την απαιτητική χρονιά που πέρασε αλλά και για το ενδεχόμενο να πάει ξανά στο Survivor μίλησε το πρωί της Δευτέρας (17/7) η Ανθή Σαλαγκούδη. «Είμαι έτοιμη για καινούργιες προκλήσεις» είπε και τόνισε πως έχει κάνει συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μετά το τέλος της εκπομπής «Κουβέντα να Γίνεται», η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και χαρακτηριστικά είπε: «Ήταν ένας χρόνος πολύ απαιτητικός, πάρα πολύ δύσκολος με πάρα πολλή επικαιρότητα. Είχαμε δυσάρεστα γεγονότα, διπλές εκλογές, νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε». «Κάποιες συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν έχουν γίνει. Δεν θα συνεχιστεί η συγκεκριμένη εκπομπή, εί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ανθή Σαλαγκούδη: H συγκίνηση στην αυλαία της εκπομπής της – «Κλείνει αυτός ο κύκλος»

Αυλαία έριξε και η εκπομπή με παρουσιάστρια την Ανθή Σαλαγκούδη, «Κουβέντα να γίνεται», με την ίδια να είναι εμφανώς συγκινημένη στο «αντίο» της προς τους τηλεθεατές. Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να ευχαριστήσει και όλους εκείνους που την στήριξαν σε αυτή της την προσπάθεια. «Κλείνει αυτός ο κύκλος, κλείνει η εκπομπή “Κουβέντα να γίνεται”. Θέλω κι εγώ […] The post Ανθή Σαλαγκούδη: H συγκίνηση στην αυλαία της εκπομπής της – «Κλείνει αυτός ο κύκλος» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Πώς να κερδίζετε πάντα τον σεβασμό των γύρω σας

Σπύρος Δημητρίου: Η νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του, η κουμπαριά με τον Απόστολο Λύτρα και το διαζύγιο από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

8 συμβουλές για να διατηρήσετε την ασφάλεια των παιδιών σας κατά τη διάρκεια των εορτών

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκαλύπτει: «Ήταν κοινή μας απόφαση με τον Δημήτρη Καπουράνη να…»

Γιώργος Καράβας: Η αντίδραση στην ερώτηση για τη «διαμάχη» ανάμεσα στην Παπαγεωργίου και στη Χριστοπούλου

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Η εφηβεία μου ήταν άσχημη γιατί έφυγε ο αδελφός μου Παντελής όταν ήμουν 14»