«Είχα βγει με την Ελένη Μενεγάκη και γράφανε ότι ήμουν σαν μισοριξιά δίπλα της»
08:39 - 12/02/2020
Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη, στα “Μεσάνυχτα”, βρέθηκε ο Παντελής Καναράκης, ο οποίος αποκάλυψε και τη μοναδική φορά που πήρε […]
The post «Είχα βγει με την Ελένη Μενεγάκη και γράφανε ότι ήμουν σαν μισοριξιά δίπλα της» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γνωστός ηθοποιός: Είχα βγει με την Ελένη Μενεγάκη και γράφανε ότι ήμουν σαν μισοριξιά δίπλα της (VIDEO)
Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη, στα “Μεσάνυχτα”, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο ηθοποιός Παντελής Καναράκης.
Ο ίδιος δε δίστασε να αποκαλύψει μεταξύ άλλων και τη μοναδική φορά που πήρε τηλέφωνο σε περιοδικό για να διαμαρτυρηθεί για κάτι που έγραψαν για τον ίδιο. Όπως είπε, σε μια φωτογραφία που ήταν με την Ελένη Μενεγάκη, τον χαρακτήρισαν “μισοριξιά”.
«Η μόνη φορά στη ζωή μου που έχω πάρει τηλέφωνο επειδή έγραψαν κάτι ήταν τα πρώτα χρόνια που ήμουν στη Μενεγάκη. Είχαμε πάει με την Ελένη σε μπουζούκια να διασκεδάσουμε και υπήρχε μια φωτογραφία σε περιοδικό, όπου η Ελένη ήταν πολύ ωραία κι εγώ από δίπλα ήμουν σαν το μικρό της αδερφάκι, γιατί είμαι ένας κοντός άνθρωπος και μαζεμένος.
Και γράφανε:
Διαβάστε το στο thestival.grΠαντελής Καναράκης: «Είχα βγει με την Ελένη Μενεγάκη και γράφανε ότι ήμουν σαν μισοριξιά δίπλα της»
O Παντελής Καναράκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" της Ελεονώρας Μελέτη και αναφέρθηκε στον λόγο που διαμαρτυρήθηκε σε περιοδικό όταν κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του με την Ελένη Μενεγάκη.
The post Παντελής Καναράκης: «Είχα βγει με την Ελένη Μενεγάκη και γράφανε ότι ήμουν σαν μισοριξιά δίπλα της» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr