Εύη Σαλταφερίδου για Ηλία Γκότση: Δεν θέλει σχέση μαζί μου, ούτε εγώ μαζί του

18:00 - 13/07/2023

Για τη σχέση της με τον Ηλία Γκότση μετά το Survivor All Star μίλησε η Εύη Σαλταφερίδου, σήμερα (13.07.2023) στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes». Μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, ο Ηλίας Γκότσης είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του από τη στάση που κράτησε η Εύη Σαλταφερίδου. Όταν εκείνη αποχώρησε και έμαθε, υπερασπίστηκε τη ... Περισσότερα To άρθρο Εύη Σαλταφερίδου για Ηλία Γκότση: Δεν θέλει σχέση μαζί μου, ούτε εγώ μαζί του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Αντρέας Ομπστ της Μπάγερν Μονάχου έκανε ρεκόρ τριπόντων στην ιστορία της Euroleague

Ο οίκος Fitch διατήρησε αμετάβλητο στο «BBB-» το αξιόχρεο της Ελλάδας, με σταθερό outlook

Συναγερμός για εξαφάνιση 12χρονου από δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στους Αμπελόκηπους

Νέο βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok: «Κουράστηκες να προσπαθείς να κατεβάσεις φωτογραφίες του Πίνατ και να σου κολλάει το Ίντερνετ;»

Μπάγερν Μονάχου – Άουγκσμπουργκ 3-0: Ο Χάρι Κέιν με 3 γκολ έδωσε τη νίκη στους Βαυαρούς

Παρέμβαση Τσίπρα στο επεισοδιακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - «Απαράδεκτη εικόνα, αφήστε τον Κασσελάκη να μπει και ας πάρει το κόμμα»