Γιώργος Λιανός για τα spoiler του Survivor All Star: «Κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους»

14:00 - 10/07/2023

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» μίλησε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξυ άλλων στο Survivor all Star και στα spoilers που κυκλοφορούσαν, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει καμία καμία συζήτηση ακόμα για την ερχόμενη σεζόν. «Όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα γίνει  All Star με έπιασε πονοκέφαλος. Φέτος ήταν δύσκολα στο Survivor γιατί οι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιανός και τα spoiler του Survivor: «Eίναι κρίμα γιατί κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους»

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και τη Σοφία Μανουσακίδου έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Λιανός. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής μίλησε, όπως ήταν φυσικό, για το Survivor. Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και τη Σοφία Μανουσακίδου έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Λιανός. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής μίλησε, όπως ήταν φυσικό, για το Survivor. «Όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα γίνει All Star με έπιασε πονοκέφαλος. Φέτος ήταν δύσκολα στο Survivor γιατί οι παίκτες είναι έμπειροι. Λυσσάξατε όλοι φέτος να μαθαίνετε spoiler και είναι κρίμα γιατί […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Λιανός για Survivor All Star: Σήμερα θα μάθουμε την τελική δυάδα και αύριο τον νικητή

Όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα γίνει  All Star με έπιασε πονοκέφαλος. Φέτος ήταν δύσκολα στο Survivor γιατί οι παίκτες είναι έμπειροι.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κωνσταντίνος Βασάλος – Μαρία Παπαγεωργίου: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο για το ζευγάρι

Ελεονώρα Μελέτη: Τα «καρφιά» στις πρωινές εκπομπές που δεν συγκινηθήκαν με τα βιντεάκια της κατά της βίας

Αυτές είναι οι απόλυτες τάσεις για τα μαλλιά σου με τη νέα χρονιά

Σωκράτης Φάμελλος: Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Ο θάνατος της συζύγου του, το εργατικό δυστύχημα και η σχέση με τον αδελφό του, Μανώλη Φάμελλο

Εναλλακτικές λύσεις για να στολίσετε το σπίτι σας τις γιορτές

Η Ορθούλα Παπαδάκου αποκαλύπτει για την υγεία της: «Πέρασα σκλήρυνση κατά πλάκας…»