Κόνι Μεταξά: Ερωτική επιστολή στον Μάριο Καπότση για την επέτειο του γάμου τους – «Θέλω να το δούνε όλοι»
19:09 - 09/07/2023
Επέτειος γάμου για την Κόνι Μεταξά και τον Μάριο Καπότση. Η γνωστη performer και ο πολίστας,
To άρθρο Κόνι Μεταξά: Ερωτική επιστολή στον Μάριο Καπότση για την επέτειο του γάμου τους – «Θέλω να το δούνε όλοι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κόνι Μεταξά: «Θέλω να το δούνε όλοι» – Ερωτική επιστολή στον Μάριο Καπότση για την επέτειο του γάμου τους
Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότση έχουν επέτειο. Η γνωστη performer και ο πολίστας, συμπληρώνουν έναν χρόνο έγγαμου βίου, καθώς στις 9 Ιουλίου 2022 παντρεύτηκαν στη Κρήτη.
Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότση έχουν επέτειο. Η γνωστη performer και ο πολίστας, συμπληρώνουν έναν χρόνο έγγαμου βίου, καθώς στις 9 Ιουλίου 2022 παντρεύτηκαν στη Κρήτη. Δημοσιεύοντας μια σειρά από τρυφερά στιγμιότυπα δίπλα στον σύζυγό της, η Κόνι Μεταξά μοιράζεται τα συναισθήματά της, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση όμοια με επιστολή ερωτικής εξομολόγησης. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚόνι Μεταξά: Η ερωτική εξομολόγηση στον Μάριο Καπότση για την επέτειο γάμου τους – “Θέλω να το δούνε όλοι”
Η Κόνι Μεταξά είχε επέτειο γάμου με τον Μάριο Καπότση και ανήρτησε μία τρυφερή δημοσίευση για τον αγαπημένο της. Θέλοντας να του εκφράσει τα συναισθήματά της για την συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα που παντρεύτηκαν στην Κρήτη, το 2022, ανέβασε κοινές φωτογραφίες και βίντεο και του έγραψε μία… ερωτική εξομολόγηση. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι […]
The post Κόνι Μεταξά: Η ερωτική εξομολόγηση στον Μάριο Καπότση για την επέτειο γάμου τους – “Θέλω να το δούνε όλοι” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr