Live: Ολυμπιακός - Σλοβάτσκο

17:46 - 08/07/2023

Live: Ολυμπιακός - Σλοβάτσκο 08/07/2023 Σέντρα σε περίπου 15 λεπτά. Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Ραμόν, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Λιάτσος, Μπουτούτσι, Ζινκερνάγκελ, Μπαγκαλιάνης, Πέπε, Μασούρας. Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ρέαμπτσιουκ, Ντόι, Μπα, Ροντινέι, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Φορτούνης, Μπιέλ, Βρουσάι και Ελ Αραμπί. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του εν δράσει και να βγάλει τα συμπεράσματά του ενόψει της νέας σεζόν. Σέντρα στις 18:00. Ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Σλοβάτσκο και θα το παρακολουθήσουμε μαζί. Καλησπέρα σας.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

LIVE: Ολυμπιακός – Σλοβάτσκο

Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης Ολυμπιακός – Σλοβάτσκο. Τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1 HD.

Διαβάστε το στο in.gr

Ολυμπιακός - Σλοβάτσκο: 2-1

Με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει δις ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 την Σλοβάτσκο στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της εποχής Μαρτίνεθ επί αυστριακού εδάφους. Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που πραγματοποιούν στην Αυστρία, αντιμετώπισε τη Σλοβάτσκο [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

LIVE: Ολυμπιακός – Σλοβάτσκο

LIVE: Ολυμπιακός - Σλοβάτσκο. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης Ολυμπιακός - Σλοβάτσκο. Τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1 HD.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)