Αντρέα Μποτσέλι: Έμαθα να αγαπώ την ελληνική κουλτούρα από τον Αριστοτέλη, τον Σωκράτη και τον Πλάτωνα

06:00 - 08/07/2023

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τη Φαίη Σκορδά μίλησε την Παρασκευή (7/7) ο κορυφαίος τενόρος, Andrea Bocelli για τη ζωή, την οικογένειά του ενώ εξέφρασε και την αγάπη του για τη χώρα μας. Με αφορμή τη μεγάλη συναυλία του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 18 Ιουλίου είπε: «Είμαι χαρούμενος που θα έρθω σύντομα στην Αθήνα, έχει περάσει καιρός που δεν τραγούδησα στη χώρας σας. Συνάντησα ένα πολύ φιλικό κοινό και ανυπομονώ να επιστρέψω», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Γνωρίζω για τη χώρα σας από τα σχολικά μου χρόνια. Έμαθα να αγαπώ την ελληνική κουλτούρα από τότε που διδάχθηκα για τον Αριστοτέλη, τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα και όχι μόνο… Και όλους τους υπόλοιπους ασφαλώς, τον Αναξαγόρα, τον Ανα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έβαλε τέλος στην κόντρα της με τον Γιώργο Θεοφάνους – Όσα είπε για τον μουσικοσυνθέτη

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η αλήθεια για τις φήμες που θέλουν την Καραβάτου να είναι σε σχέση τον Φερεντίνο

Τσουχτερό το κρύο στη βόρεια Ελλάδα – Πού έδειξαν τα θερμόμετρα κοντά στους -5 βαθμούς Κελσίου

Αυτά είναι τα 5 γυναικεία αρώματα που δοξάζονται αυτή τη στιγμή στο TikTok

Κλάματα από τη Γεωργία του Survivor – «Απλά να ξέρω γιατί να νιώθω εγώ μ…»

Κάποιες από αυτές τις άτυχες στιγμές έπρεπε να τις περιμένουν