Κώστας Τσουρός για Ελεονώρα Μελέτη: «Μου λέει… δεν αισθάνομαι καλά, παθαίνω κρίσεις πανικού»

19:00 - 07/07/2023

Αυλαία έριξαν την Παρασκευή όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές του MEGA και όλοι οι συντελεστές κλήθηκαν να θυμηθούν στην «Ελένη» το […] The post Κώστας Τσουρός για Ελεονώρα Μελέτη: «Μου λέει… δεν αισθάνομαι καλά, παθαίνω κρίσεις πανικού» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσουρός για Μελέτη: "Μου λέει… δεν αισθάνομαι καλά, παθαίνω κρίσεις πανικού"

Η απίστευτη ιστορία που "πρόδωσε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Κώστας Τσουρός: Η απίστευτη ιστορία με την Ελεονώρα Μελέτη – «Μου λέει “δεν αισθάνομαι καλά, παθαίνω κρίσεις πανικού”»

Μια ιστορία με την Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε ο Κώστας Τσουρός με αφορμή το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Συγκεκριμένα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» εξομολογήθηκε το απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε κάτι διακοπές τους στην Σκιάθο. «Δεν υπήρχε τρόπος διαφυγής» «Πριν από πολλά πολλά χρόνια έρχεται η Ελεονώρα Μελέτη στη Σκιάθο. Πηγαίνουμε σε μια παραλία, […] The post Κώστας Τσουρός: Η απίστευτη ιστορία με την Ελεονώρα Μελέτη – «Μου λέει “δεν αισθάνομαι καλά, παθαίνω κρίσεις πανικού”» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε