Η Ελεονώρα Μελέτη ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Αντελίνα Βαρθακούρη: «Είχε στεναχωρηθεί με μένα»

10:00 - 07/07/2023

Η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη στις τηλεοπτικές κάμερες ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Αντελίνα Βαρθακούρη. Πιο συγκεκριμένα, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος στο Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να πει στον αέρα: «Εγώ θέλω να πω κάτι δημόσια στην Αντελίνα γιατί είχα υποσχεθεί και δεσμευτεί ότι θα τα πούμε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Σέβη Βολουδάκη: Αποκάλυψε τον τρόπο που της ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό η τοποθέτησή της στην κυβέρνηση

Σίσσυ Χρηστίδου: «Διχάστηκε» η εκπομπή για το περιστατικό στην Εθνική Πινακοθήκη

Ράνια Θρασκιά: Η προσωπική ζωή, τα παιδιά της και το ενδεχόμενο επιστροφής στη τηλεόραση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην κοπή της πίτας του STAR – Φωτογραφίες

Κωνσταντίνος Κυρανάκης – Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών: Έγκυος για δεύτερη φορά η σύζυγός του, Ελένη Αθερινού

Δόμνα Μιχαηλίδου – Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: «Δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία εργαζόμενη μητέρα»