Πώς η τεχνητή νοημοσύνη «μπαίνει» στο πιάτο και το φλιτζάνι μας
04:46 - 07/07/2023
Λουκάς Βελιδάκης 06.07.2023 • 20:38 Κοινοποίηση Σε ένα από τα πίσω δωμάτια στο ισόγειο της καφετέριας Dope στο Μοναστηράκι υπάρχει μια μεγάλη μηχανή καβουρντίσματος. Τριγύρω βρίσκονται χοντροί σάκοι με κόκκους καφέ από διάφορα σημεία του ορίζοντα. Ο Αντώνης Τζαρουγιάν, master roaster και συνιδιοκτήτης της επιχείρησης, κατάγεται από μια από τις παλαιότερες οικογένειες καφεκοπτών στην Ελλάδα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net