Tεμπονέρας στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Δε θα συμμετάσχω σε εκλογή από διαδικασία που δεν με βρίσκει σύμφωνο

09:00 - 04/07/2023

Τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πάει σε ένα συνέδριο που θα κάνει απολογισμό, αυτοκριτική και θα αποδώσει πολιτικές θέσεις, ταυτότητα και συγκεκριμένη φυσιογνωμία

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τεμπονέρας: «Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με αυτή τη διαδικασία» – Με αυτές τις προϋποθέσεις κατεβαίνω

Τη διαφωνία του με τη διαδικασία εκλογής προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο οποίος περιέγραψε παράλληλα τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα έμπαινε στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα. «Δεν προτίθεμαι να συμμετάσχω στην εκλογή προέδρου από μια …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Κάθετος ο Αλέξης Χαρίτσης: "Δεν υπάρχει κανένα θέμα επιστροφής στον ΣΥΡΙΖΑ" - Το σχόλιο για το βιβλίο της Άγκελα Μέρκελ (Βίντεο)

Νυχτερινή κόντρα Μαρινάκη-Ανδρουλάκη για οικονομία και ΦΠΑ: "Ίδιο με του ΣΥΡΙΖΑ, μένει να πάρει και ένα σκυλί σαν τη Φάρλι" - "Λένε ψεματάκια και είναι και ξεχασιάρηδες" (Βίντεο)

Κεφαλογιάννη για διαγραφή Σαμαρά: "Ο πρωθυπουργός ήταν επιβεβλημένο να τον διαγράψει" - Το σχόλιο για Καραμανλή

Μέρκελ: Πώς απέφυγα την στρατολόγηση από την Στάζι - Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην πορεία μου ήταν ότι είμαι γυναίκα

Champions League: Υπεράνω πάσης φαντασίας η ανατροπή της Φέγενορντ στο Μάντσεστερ - Δεν παίζεται η ομαδάρα του Γκασπερίνι, περίπατος για Λεβερκούζεν

Euroleague: Χάρηκαν... περισσότερο από τη Μονακό για τον Σπανούλη - Τι έγραψε ο Ραζνάτοβιτς