Πέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης του θρυλικού συγκροτήματος «Idols»
22:00 - 02/07/2023
Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο ντράμερ των «Idols» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο… Την είδηση έκανε γνωστή ο φίλος του Δημήτρης Κωνσταντάρας. Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης ήταν η ψυχή των Idols και η σχέση του με τη μουσική ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία. Μέλος του συγκροτήματος Idols έγινε το 1968 ... Περισσότερα
To άρθρο Πέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης του θρυλικού συγκροτήματος «Idols» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης των θρυλικών Idols
Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης ήταν η ψυχή των Idols. Γεννήθηκε το 1946 στην ΑθήναΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombIdols: Πέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης του θρυλικού συγκροτήματος
Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο ντράμερ των «Idols» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο. Την είδηση έκανε γνωστή ο φίλος του Δημήτρης Κωνσταντάρας. «Τα χέρια μου τρέμουν, τα μάτια μου πλημμυρίζουν δάκρυα, η καρδιά μου σπαράζει……τρεις το μεσημέρι Κυριακή και πριν από τρεις ώρες έφυγε από κοντά μας για […]
Το άρθρο Idols: Πέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης του θρυλικού συγκροτήματος εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΠέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης των θρυλικών «Idols»
Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο ντράμερ των «Idols» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο…
Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο ντράμερ των «Idols» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο… Την είδηση έκανε γνωστή ο φίλος του Δημήτρης Κωνσταντάρας. Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης ήταν η ψυχή των Idols και η σχέση του με τη μουσική ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία. Μέλος του συγκροτήματος Idols έγινε το 1968 […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης
Στη θλίψη βύθισε σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση πως ο Βασίλης Κωνσταντινίδης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 77 ετών από […]
The post Πέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr