Έλενα Ράπτη – Γιάννης Μπρατάκος: Ερωτευμένοι και αγκαλιασμένοι στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

08:09 - 01/07/2023

Στο κέντρο της Αθήνας και σε μια χαλαρή έξοδο βρέθηκαν η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης To άρθρο Έλενα Ράπτη – Γιάννης Μπρατάκος: Ερωτευμένοι και αγκαλιασμένοι στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Ράπτη-Γιάννης Μπρατάκος: Ερωτευμένοι και αγκαλιασμένοι στο κέντρο της Αθήνας μετά την ορκωμοσία

Στο κέντρο της Αθήνας και σε μια χαλαρή έξοδο βρέθηκαν η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο.Στο κέντρο της Αθήνας και σε μια χαλαρή έξοδο βρέθηκαν η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο.Η Έλενα Ράπτη ανέλαβε τα νέα της καθήκοντα ως Υφυπουργός Τουρισμού, έχοντας δίπλα της τον Γιάννη Μπρατάκο ο οποίος παραμένει στη θέση που είχε και στην προηγούμενη Κυβέρνηση […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έλενα Ράπτη-Γιάννης Μπρατάκος: Αγκαλιά στα πράσα στο κέντρο της Αθήνας. Πώς έγιναν και οι δύο υπουργοί [φωτο]

Στο κέντρο της Αθήνας και σε μια χαλαρή έξοδο βρέθηκαν η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο. Η Έλενα Ράπτη ανέλαβε τα νέα της καθήκοντα ως Υφυπουργός Τουρισμού, έχοντας δίπλα της τον Γιάννη Μπρατάκο ο οποίος παραμένει στη θέση που είχε και στην προηγούμενη […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Έλενα Ράπτη-Γιάννης Μπρατάκος: Αγκαλιά στα πράσα στο κέντρο της Αθήνας. Πώς έγιναν και οι δύο υπουργοί [φωτο].

Διαβάστε το στο fimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»