Βίτσας: Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος, δεν θέλω να πηγαίνω με μπαστουνάκι στη Βουλή

10:46 - 30/06/2023

Για «τέλος εποχής» έκανε λόγο ο Δημήτρης Βίτσας, σχολιάζοντας τη χθεσινή ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα με την οποία έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.Ο Δημήτρης Βίτσας αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε την κοινοβουλευτική του δραστηριότητα και πως δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές. «Δεν εκλέχτηκα βουλευτής. Τελείωσε η εποχή της κοινοβουλευτικής μου δραστηριότητας. Δεν πρόκειται να ξαναβάλω υποψηφιότητα. Είμαι 67 ετών τώρα, θα είμαι 70-71 τότε. Δεν θέλω να φτάσω να πηγαίνω με μπαστουνάκι στη Βουλή. Δεν καταδικάζω όσους πηγαίνουν», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Σε ό,τι αφορά στη χθεσινή ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρας, ο Δημήτρης Βίτσας έκανε λόγο για τέλος εποχή

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά