«Είμαι περήφανη και δικαιωμένη, θέλω να μπω στην ιατρική», λέει η πρώτη των πρώτων στις Πανελλαδικές

00:00 - 30/06/2023

Η βαθμολογία της στις Πανελλήνιες Εξετάσεις ζαλίζει με την ίδια να μην κρύβει μην κρύβει την υπερηφάνεια της.  Ο λόγος για τη Ζωή Λουκά η οποία συγκέντρωσε 19.826 μόρια στις Πανελλήνιες και δίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πρώτη των πρώτων. Οι βαθμοί της αγγίζουν το άριστα». «19,7 Έκθεση, 20 Βιολογία, 19,6 Χημεία, 20 Φυσική. ... Περισσότερα To άρθρο «Είμαι περήφανη και δικαιωμένη, θέλω να μπω στην ιατρική», λέει η πρώτη των πρώτων στις Πανελλαδικές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΗΠΑ: Ξεπούλημα προκάλεσαν στα αμερικανικά χρηματιστήρια οι ανακοινώσεις της Fed

Ο Ζαφείρης Τρικαλινός (Τrikalinos) στο Newsit.gr: Επενδύουμε στην κατηγορία της μους με τρία νέα προϊόντα το 2025

Οι 5 πιο συχνές λάθος συνήθειες που καταστρέφουν το ανοσοποιητικό μας

Παναθηναϊκός – Ντινάμο Μινσκ: «Σφραγίζει» στο ΟΑΚΑ την παρουσία του στα playoffs του Conference League

De Grecia ή άλλο επίθετο θα διαλέξουν Παύλος και Νικόλαος; ^ Που συναντήθηκαν Στουρνάρας, Αχτσιόγλου, Γερουλάνος ^ Μετά από 20 μέρες στις ΗΠΑ επιστρέφει ο Κασσελάκης ^ Με τζετ λακ αρχίζει πρόγραμμα

Περικοπές λειτουργικών δαπανών, κινητικότητα και αξιολόγηση στο Δημόσιο – Ποιοι είναι οι 4 + 2 στόχοι για την ελληνική οικονομία