Ελένη Γερασιμίδου για Θάνο Τζήμερο: «Το μίσος του για κάθε τι προοδευτικό είναι εμφανέστατο»

23:00 - 29/06/2023

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου. Με αφορμή τις δηλώσεις του Θάνου Τζήμερου για την Σοφία Ζαχαράκη, την οποία χαρακτήρισε άγαμη και άτεκνη, η Ελένη Γερασιμίδου ξέσπασε εναντίον του, αποκαλώντας τον… φασιστόμουτρο. «Μου είναι φοβερά απεχθής. Ας μου κάνει μήνυση. Δεν μπορώ ούτε να τον ακούω ούτε να τον βλέπω. Δεν μπορώ να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Γερασιμίδου κατά Τζήμερου: «Ας μου κάνει μήνυση, τον έχω ζήσει και μου είναι φοβερά απεχθής»

«Πολύ καλά έκανε ο Γιώργος Κιμούλης και επέστρεψε στο θέατρο»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Σάλος με την Ειρήνη Παπαδοπούλου: Δύο πιλότοι απολύθηκαν επειδή μπήκε στο πιλοτήριο

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η νέα σύντροφος του Φίλιππου Μιχόπουλου αντέδρασε σε ερώτηση για την Αθηνά Οικονομάκου

Salma Hayek: Η διάσημη ηθοποιός έφτασε στην Αθήνα και εντυπωσίασε με το χαλαρό travel style

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Απαντάει στο σχόλιο του Τσαλίκη που παρομοιάζει την Τούνη με τον Χαραλαμπόπουλο

Το σχόλιο της Τσιμτσιλή για το «διαζύγιο» Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου

Πέμυ Ζούνη: Δικαιώθηκε εναντίον της συνεργάτιδάς της για την υποτιθέμενη συνεργασία με τον Ανγκ Λι