ΣΥΡΙΖΑ: Κλείνει όλα τα σενάρια πολυσυζητημένο «πρόσωπο» – «Δε θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»
20:28 - 29/06/2023
Λίγες μέρες έπειτα από την επανεμφάνισή του και τη δημόσια στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τονίζει πως δεν θα πάρει μέρος στην «κούρσα διαδοχής» του Αλέξη Τσίπρα, για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWPOST, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αποκλείει κάθε ενδεχόμενο ενασχόλησής του με την όλη διαδικασία. Η επόμενη
Το άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Κλείνει όλα τα σενάρια πολυσυζητημένο «πρόσωπο» – «Δε θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σακελλαρίδης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»
Τέλος στα σενάρια περί υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η κούρσα διαδοχής στο κόμμα μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα. «Δεν ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα θέσω υποψηφιότητα» ανέφερε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας στον Realfm 97,8.
Το άρθρο Σακελλαρίδης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr