Ζαχαράκη σε Τζήμερο: «Οι προσωπικές επιλογές μου δεν αφορούν κανέναν»
09:46 - 28/06/2023
«Εγώ θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα μου και νομίζω και από μία δυνατότητα να διοικήσω, αν μέχρι τώρα δεν έχω δείξει κάτι. Όλες οι άλλες είναι προσωπικές μου επιλογές και δεν αφορούν κανέναν», ήταν η απάντηση της Σοφίας Ζαχαράκη Με ουσιαστικά λόγια η Σοφία Ζαχαράκη έδωσε την απάντησή της στον Θάνο Τζήμερο, …
Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Ζαχαράκη: «Οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν»
Με λίγα αλλά ουσιαστικά λόγια η Σοφία Ζαχαράκη, απάντησε στον Θάνο Τζήμερο που τη χαρακτήρισε «άγαμη και άτεκνη» κρίνοντας το γεγονός ότι επιλέχθηκε ως επικεφαλής. «Εγώ θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα μου και νομίζω και από μία δυνατότητα να διοικήσω, αν μέχρι τώρα δεν έχω δείξει κάτι. Όλες οι άλλες είναι προσωπικές […]
The post Σοφία Ζαχαράκη: «Οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΣοφία Ζαχαράκη: Η απάντηση στην επίθεση του Θάνου Τζήμερου – «Οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν»
Η Σοφία Ζαχαράκη ορκίστηκε χθες ως πρώτη υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στη νέα κυβέρνηση του
To άρθρο Σοφία Ζαχαράκη: Η απάντηση στην επίθεση του Θάνου Τζήμερου – «Οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣοφία Ζαχαράκη σε Θάνο Τζήμερο: «Οι προσωπικές επιλογές μου δεν αφορούν κανέναν»
«Θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα μου και νομίζω και από μία δυνατότητα να διοικήσω, αν μέχρι τώρα δεν έχω δείξει κάτι. Όλες οι άλλες είναι προσωπικές μου επιλογές και δεν αφορούν κανέναν», ήταν η απάντηση που έδωσε η Σοφία Ζαχαράκη, προς τον Θάνο Τζήμερο ο οποίος τη χαρακτήρισε «άγαμη και άτεκνη». Η […]
Το άρθρο Σοφία Ζαχαράκη σε Θάνο Τζήμερο: «Οι προσωπικές επιλογές μου δεν αφορούν κανέναν» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr