Ο Good Job Nicky για την Eurovision: «Δεν λειτουργεί αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια»
02:00 - 28/06/2023
O Good Job Nicky βρέθηκε τη νύχτα της Τρίτης στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» για να συναντήσει τον Γρηγόρη […]
The post Ο Good Job Nicky για την Eurovision: «Δεν λειτουργεί αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Good Job Nicky για Eurovision: Δεν λειτουργεί αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια – Μα τώρα, συγγνώμη κιόλας, κάποιες δηλώσεις του Victor μετά ήταν κάπως
Στην παρέα του «The 2Night Show» της Τρίτης (27/6), καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Good Job Nicky. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μίλησε για τη μουσική του εξέλιξη και μοιράστηκε τα μελλοντικά του σχέδια, που έχουν στόχο να ακουστεί η φωνή του στο εξωτερικό. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής εξέφρασε για την ακρίβεια την επιθυμία του να ακουστεί στο MTV, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να προσπαθεί να κάνει τηλέφωνα στο εξωτερικό. «Είμαστε σε έναν καλό δρόμο γιατί και η παραγωγή μου είναι από το εξωτερικό. Χτίζουμε σιγά σιγά τα θεμέλια για να κάνουμε τα σωστά βήματα για το εξωτερικό. Δουλεύω και όπως μου έχει μάθει η μητέρα μου, σιγανά και ταπεινά. Ελπίζω να πάψει να ισχύει αυτό που λένε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grGood Job Nicky για Eurovision: "Δεν λειτουργεί αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια"
"Oμολογώ ότι έχω έτοιμο το τραγούδι άμα είναι να πάω"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr