Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά για πρώτη φορά για το αν είναι η influencer που απέκρυψε χρήματα από την εφορία
11:46 - 27/06/2023
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντά στις φήμες που την θέλουν να έχει βεβαιωμένο πρόστιμο 270.000 ευρώ στην εφορίαΗ Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην Μαίρη Αργυριάδου και στην κάμερα του Breakfast @ Star για τις επαγγελματικές προτάσεις, τον Στάθη Σχίζα και τις διακοπές που έρχονται. «Μικρή ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Ασχολήθηκα λίγο και έβγαλα και δύο τραγούδια. Μέχρι πέρσι μου γίνονταν προτάσεις για να τραγουδήσω σε νυχτερινό μαγαζί, έλεγα όχι αλλά γενικά είμαι άνθρωπος των εκπλήξεων» ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Στη συνέχεια, το μοντέλο και influencer εξομολογήθηκε ότι «έχω μετανιώσει για μία σχέση που είχα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα την άλλαζα. Είμαι μόνη σαν ανεμώνη αυτή
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι απαντά για το δημοσίευμα που την ήθελε να είναι η influencer με τη φοροδιαφυγή
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για τις επαγγελματικές της προτάσεις, τον Στάθη Σχίζα αλλά και για τη σχέση που είχε κάνει και το έχει μετανιώσει. Το μοντέλο και influencer μιλώντας στην Μαίρη Αργυριάδου και στην κάμερα του Breakfast@Star, είπε: «Μικρή ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Ασχολήθηκα λίγο και έβγαλα και δύο τραγούδια. Μέχρι πέρσι μου γίνονταν προτάσεις για […]
The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι απαντά για το δημοσίευμα που την ήθελε να είναι η influencer με τη φοροδιαφυγή appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr