Βαρουφάκης: «Ψήφο ψήφο φτάνουμε στον στόχο μας» (Βίντεο)

11:46 - 25/06/2023

Στο Παλαιό Φάληρο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Γιάννης Βαρουφάκης. Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη ψηφίζει στο 1072ο εκλογικό τμήμα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου, στην οδό Αχιλλέως 34. Μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη βρέθηκε και η κόρη του, Ξένια. «Ψήφο ψήφο φτάνουμε στον στόχο μας», δήλωσε κατά την αποχώρησή του. Δείτε το βίντεο του ANT1: {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Ψήφισε ο Γιάνης Βαρουφάκης – Καλημέρα Ελλάδα – 25/06/2023","description":"Ψήφισε ο Γιάνης Βαρουφάκης – Καλημέρα Ελλάδα – 25/06/2023","thumbnailUrl":"https://i1thumbs.glomex.com/dC1ibGR0ajQzcm5xejUvMjAyMy8wNi8yNS8wOC8wOF8yNF82NDk3ZjVmOGM1ZDZjLmpwZw==/profile:player

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftheriaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γ. Βαρουφάκης: Μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, ψήφο-ψήφο, φτάνουμε το στόχο μας

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 1.072ο εκλογικό τμήμα, στο 2o Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε: «Είμαι αισιόδοξος. Όσοι προεξόφλησαν την εξαφάνιση του ΜέΡΑ25, απόψε θα πάρουν [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Γ. Βαρουφάκης: Ψήφο-ψήφο θα φτάσουμε στον στόχο μας

Την προσωπική του αισιοδοξία εξέφρασε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης το πρωί της Κυριακής. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, το 2015, ψήφισε στο 1.072ο εκλογικό τμήμα, στο 2o Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου. Ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε: «Είμαι αισιόδοξος. Οσοι προεξόφλησαν την εξαφάνιση του […]

Διαβάστε το στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftheriaonline.gr

ΗΠΑ: Υπάρχουν 50% πιθανότητες το 2023 να είναι η πιο ζεστή χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ, τονίζει αμερικανική υπηρεσία

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Ξεκινούν οι αιτήσεις για νέους 25-39 ετών (Βίντεο)

Γεραπετρίτης: Η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει αμερόληπτα και με σεβασμό των δικαιωμάτων των προφυλακισθέντων

Τζανάκης: Η παραλλαγή ERIS θα επιφέρει μια αναστάτωση ακόμη μεγαλύτερη το φθινόπωρο (Βίντεο)

Μεσσηνία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προς τη μονή Βουλκάνου

Νικόλαος Γιαλούρης