Τζέιμς Κάμερον για το ναυάγιο του υποβρυχίου Titan: Μου προκαλεί εντύπωση η ομοιότητα με την καταστροφή του ίδιου του Τιτανικού

02:00 - 23/06/2023

Ο Τζέιμς Κάμερον, ο διάσημος σκηνοθέτης ταινιών του Χόλιγουντ και μεταξύ αυτών του «Τιτανικού», μίλησε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ πως βρήκε συντρίμμια από το υποβρύχιο Titan που ήταν προγραμματισμένο να κάνει επίσκεψη αναψυχής στο ναυάγιο του Τιτανικού. Η αμερικανική ακτοφυλακή επιβεβαίωσε πως τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν ανήκουν στο Titan, διευκρινίζοντας ότι οι πέντε επιβαίνοντες πέθαναν εξαιτίας καταστροφικής αποσυμπίεσης που οδήγησε στη διάλυση του βαθυσκάφους. «Ξέρω πολύ καλά το σημείο», είπε ο Τζέιμς Κάμερον μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC και συνέχισε: «Βρέθηκα πολλές φορές στο σημείο. Μάλιστα, ήμουν στον Τιτανικό περισσότερες ώρες από ότι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζειμς Κάμερον, σκηνοθέτης της ταινίας Τιτανικός: Είμαι συγκλονισμένος από την ομοιότητα με την καταστροφή του Τιτανικού

Ο τραγικός θάνατος που βρήκαν οι πέντε επιβαίνοντες στο τουριστικό υποβρύχιο «Titan» με το οποίο σκόπευαν να περιηγηθούν στο ναυάγιο του Τιτανικού στα αβυσσαλέα βάθη του Ατλαντικού, δεν θα μπορούσε παρά να «αγγίξει» και τον Τζέιμς Κάμερον, σκηνοθέτη της θρυλικής ομότιτλης ταινίας των 11 βραβείων Όσκαρ και για πολλά χρόνια εμπορικότερης όλων των εποχών. «Είμαι […] Τζειμς Κάμερον, σκηνοθέτης της ταινίας Τιτανικός: Είμαι συγκλονισμένος από την ομοιότητα με την καταστροφή του Τιτανικού - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Νίκος Δένδιας στην φρεγάτα «Ψαρά» -Αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμα

ART for ALL: Γιορτάστε τις γιορτές μέσα από την τέχνη

Επιχείρηση – σκούπα της αστυνομίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 23/12/2024

Σοκάρει η καταγγελία 18χρονου από την Πάτρα – 16χρονος με τη βοήθεια άλλου ατόμου τον ακινητοποίησε και τον βίασε

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα