Έξαλλος ο Γιάννης Ζουγανέλης με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο – “Το τίποτα”!

09:00 - 11/02/2020

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ενημερώνεται πως ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έχει χαρακτηρίσει σε συνέντευξή του την Ελεονώρα Ζουγανέλη “υπερεκτιμημένη” και βγαίνει από […] The post Έξαλλος ο Γιάννης Ζουγανέλης με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο – “Το τίποτα”! appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έξαλλος με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: «Το τίποτα» (βίντεο)

«Η κόρη μου είναι υπερεκτιμημένη και το είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Χα! Ας γελάσω! Αν είναι δυνατόν! Το τίποτα! Αυτοί ζουν γιατί παίζουν τα τραγούδια μας κι ασχολούνται με μας»...

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πυρ και μανία ο Γιάννης Ζουγανέλης με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος ενημερώθηκε πως ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος χαρακτήρισε σε συνέντευξή...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Εκτός εαυτού ο Γιάννης Ζουγανέλης με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο - «Το τίποτα... που ζει γιατί παίζει τα τραγούδια μας»

Με αφορμή τα λεγόμενα του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, που είχε χαρακτηρίσει την Ελεονώρα Ζουγανέλη υπερεκτιμημένη, ο Γιάννης Ζουγανέλης παίρνει θέση επί του θέματος... The post Εκτός εαυτού ο Γιάννης Ζουγανέλης με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο - «Το τίποτα... που ζει γιατί παίζει τα τραγούδια μας» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»