Μαρία Ηλιάκη: «Η περίοδος του Δέστε Τους ήταν μία από τις πιο σκοτεινές της ζωής μου»
02:09 - 21/06/2023
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης στο The 2Night Show, την Μαρία Ηλιάκη. Η
To άρθρο Μαρία Ηλιάκη: «Η περίοδος του Δέστε Τους ήταν μία από τις πιο σκοτεινές της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ηλιάκη: Η περίοδος του «Δέστε Τους» ήταν από τις πιο σκοτεινές της ζωής μου
Στην παρέα του «The 2Night Show» της Τρίτης (20/6), καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Μαρία Ηλιάκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία που της άφησε η τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο της μεγάλης επιτυχίας του «Δέστε τους». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της ξύπνησε μνήμες από την εκπομπή, τονίζοντάς της πώς τότε δεν μπορούσε να την ψυχολογήσει. «Ήταν πολύ ωραία τα χρόνια του Κους-Κους, είχαν κάτι, μια ανεμελιά, μία αθωότητα. Έλεγε ο καθένας τη βλακεία του και δεν μας παρεξηγούσε κανείς, πάντα στο πλαίσιο της ευπρέπειας όσο γινόταν. Δεν θα άλλαζα τίποτα από τότε. Χαίρομαι που το έζησα, το έκανα και το κάνω ακόμα. Ήθελα να γίνω σαν τη Ρούλα Κορομηλά, και πώς τα
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr