Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν τον άνθρωπο»
09:00 - 20/06/2023
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δε θέλησε να μιλήσει καθόλου στους δημοσιογράφους για τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, ενώ παράλληλα, ξεκαθάρισε […]
The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν τον άνθρωπο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Σχίζα: Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτόν τον άνθρωπο
«Με τον Mente Fuerte είμαστε φιλαράκια. Είναι φοβερό παιδί», λέει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Για τον Mente Fuerte απάντησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία, μάλιστα, δεν θέλησε να πει τίποτα για τον Στάθη Σχίζα. «Με τον Mente Fuerte είμαστε φιλαράκια. Είναι φοβερό παιδί. Είμαστε μόνο φίλοι, οπότε είναι πολύ πιθανό να μας ξαναδείτε αφού κάνουμε παρέα. ... Περισσότερα
To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Σχίζα: Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτόν τον άνθρωπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν τον άνθρωπο»
Το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do τα MAD VMA 2023, τα οποία φέτος συμπλήρωσαν 20 χρόνια ως θεσμός. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν, όπως κάθε χρόνο, ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ τη βραδιά άνοιξε ο Trannos. Ανάμεσα στους celebrities που βρέθηκαν στη λαμπερή απονομή των μουσικών βραβείων ήταν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΑλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν τον άνθρωπο»
«Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να εκθέτω τους συνανθρώπους μου»
Διαβάστε το στο neolaia.gr