First Dates: «Δεν έκανα coming out, δεν το έχω πει γιατί απλά δεν θέλω να το λέω»

02:00 - 19/06/2023

Στο νέο επεισόδιο του First Dates βρέθηκαν ο Ανδρέας από την Πάτρα και ο Αλέξανδρος από την Ορεστιάδα προκειμένου να αναζητήσουν τον έρωτα και την αγάπη το βράδυ της Κυριακής. Αφού καλωσόρισε και τους δυο η οικοδέσποινα του ριάλιτι της αγάπης του STAR, Ζενεβιέβ Μαζαρί προχώρησαν στην πρώτη τους συζήτηση. Έχοντας εξομολογηθεί, λίγο νωρίτερα στην κάμερα του First Dates, ο Αλέξανδρος πως ο Ανδρέας δεν είναι και τόσο ο τύπος του, θέλησε να του εκμυστηρευτεί κάποια πιο προσωπικά του θέματα όσο απολάμβαναν το πρώτο τους ποτό. «Εγώ έχω μεγαλώσει σε επαρχία οπότε ήταν δύσκολα τα πράγματα. Πολύ επαρχία, πιο βουκολικά πεθαίνεις. Μεγάλωσα στην Ορεστιάδα που είναι στον Έβρο πάνω» τόνισε, αρχικά, ο Αλ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

First Dates: «Δεν έκανα come out στους γονείς μου, δεν το έχω πει»

Σε μία σημαντική αποκάλυψη πέρασε ένας παίκτης του «First Dates» στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Κυριακής (18/6).

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Τουλάχιστον 84 νεκροί μέσα σε μία ημέρα από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο

Νέες απειλές από την Τεχεράνη: Ετοιμαζόμαστε να απαντήσουμε στο Ισραήλ

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Κίτρινη κάρτα στον… γιατρό των «πράσινων» για καθυστερήσεις

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το υπουργικό συμβούλιο

Στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται 16χρονος – Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ

Φθιώτιδα: Ο δυνατός αέρας αναποδογύρισε σκάφος