Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας ο Δημήτρης Κοργιαλάς

12:46 - 17/06/2023

Υποψήφιος με τον Συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Ναυπακτίας Ανδρέα Κωνσταντόπουλου «Αλλάζουμε Πλεύση» θα είναι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ο γνωστός μουσικός, Δημήτρης Κοργιαλάς. Η ανακοίνωση: «Ονομάζομαι Δημήτρης Κοργιαλάς. Είμαι μουσικός, τραγουδιστής, μουσικός παραγωγός, ενορχηστρωτής, στιχουργός, με έντονο ενδιαφέρον ως προς τα κοινά της πόλης μου και την πολιτιστική της ανάπτυξη. Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ ενεργά στην ομάδα του Συνδυασμού «Αλλάζουμε Πλεύση», για να προσφέρω κι εγώ στη πόλη μου αυτό που ονειρευόμουν πάντα και επιθυμώ να εκπληρώσω για τη Ναύπακτο, όσον αφορά την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό της πολιτιστικής της κουλτούρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Κοργιαλάς: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας ο γνωστός μουσικός

Υποψήφιος με τον Συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Ναυπακτίας Ανδρέα Κωνσταντόπουλου «Αλλάζουμε Πλεύση» θα είναι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ο γνωστός μουσικός, Δημήτρης Κοργιαλάς.Υποψήφιος με τον Συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Ναυπακτίας Ανδρέα Κωνσταντόπουλου «Αλλάζουμε Πλεύση» θα είναι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ο γνωστός μουσικός, Δημήτρης Κοργιαλάς.Η ανακοίνωση: «Ονομάζομαι Δημήτρης Κοργιαλάς. Είμαι μουσικός, τραγουδιστής, μουσικός παραγωγός, ενορχηστρωτής, στιχουργός, με έντονο ενδιαφέρον ως προς τα κοινά της πόλης μου και την πολιτιστική της ανάπτυξη. Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ναυπακτία: Υποψήφιος με τον Ανδρέα Κωνσταντόπουλο ο Δημήτρης Κοργιαλάς

Υποψήφιος με τον Συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Ναυπακτίας Ανδρέα Κωνσταντόπουλου «Αλλάζουμε Πλεύση» θα είναι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ο γνωστός μουσικός, Δημήτρης Κοργιαλάς. Η ανακοίνωση: «Ονομάζομαι Δημήτρης Κοργιαλάς. Είμαι μουσικός, τραγουδιστής, μουσικός παραγωγός, ενορχηστρωτής, στιχουργός, με έντονο ενδιαφέρον ως προς τα κοινά της πόλης μου και την πολιτιστική της ανάπτυξη. Αποφάσισα λοιπόν να …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα