Ο Στέφανος Ξενάκης μιλάει για τη σύλληψή του: «Δεν θέλει πολύ να σαλτάρεις όταν λένε ότι είσαι κατ’εξακολούθηση απατεώνας»
18:58 - 15/06/2023
Ο Στέφανος Ξενάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τη σύλληψή του για χρέη στο Δημόσιο και ακάλυπτες επιταγές ενώ αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον συγκεκριμένων Μέσων Ενημέρωσης. «Τη δεύτερη ημέρα κυκλοφόρησε κακώς το όνομά μου και αυτή η πρωτοφανής διαπόμπευση, εξευτελισμός, δική μου και της οικογένειάς μου ήταν κάτι πάρα […]
The post Ο Στέφανος Ξενάκης μιλάει για τη σύλληψή του: «Δεν θέλει πολύ να σαλτάρεις όταν λένε ότι είσαι κατ’εξακολούθηση απατεώνας» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέφανος Ξενάκης: Δεν θέλει πολύ να σαλτάρεις όταν η μισή Ελλάδα λέει ότι είσαι απατεώνας
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Στέφανος Ξενάκης. Για την δύσκολη εμπειρία διάρκειας οκτώ ημερών στο κρατητήριο και όσα ψευδή δημοσιεύματα βγήκαν εκείνο το διάστημα για το πρόσωπο του μίλησε, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Στέφανος Ξενάκης στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. “Ρην δεύτερη ημέρα κυκλοφόρησε κακώς το όνομα μου και αυτή η πρωτοφανής ... Περισσότερα
To άρθρο Στέφανος Ξενάκης: Δεν θέλει πολύ να σαλτάρεις όταν η μισή Ελλάδα λέει ότι είσαι απατεώνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣτέφανος Ξενάκης: Δεν θέλει πολύ να σαλτάρεις όταν η μισή Ελλάδα λέει ότι είσαι απατεώνας
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Στέφανος Ξενάκης.
Για την δύσκολη εμπειρία διάρκειας οκτώ ημερών στο κρατητήριο και όσα ψευδή δημοσιεύματα βγήκαν εκείνο το διάστημα για το πρόσωπο του μίλησε, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Στέφανος Ξενάκης στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.
“Την δεύτερη ημέρα κυκλοφόρησε κακώς το όνομα μου και αυτή η πρωτοφανής διαπόμπευση, εξευτελισμός δική μου και της οικογένειας μου ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Αν δεν είχα τους δικούς μου έξω να μου συμπαρασταθούν και τους δικούς μου ανθρώπους μέσα, δεν θέλει πολύ να σαλτάρεις όταν η μισή Ελλάδα λέει ότι είσαι ένας κατ’ εξακολούθηση απατεώνας.
Είναι τεράστιο αυτό το πράγμα. Δεν ασχολήθηκε κανένας με το γεγονός ότι, παρόλες
Διαβάστε το στο agrinionews.gr