Κατερίνα Στικούδη: Με ανανεωμένο look στην τελευταία ημέρα της AFW23

07:09 - 13/06/2023

Το παρών στην τελευταία μέρα του του 32nd Athens Fashion Week έδωσε το βράδυ της Δευτέρας 12/6 To άρθρο Κατερίνα Στικούδη: Με ανανεωμένο look στην τελευταία ημέρα της AFW23 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Στικούδη: Με καρέ και εκκεντρικό look στην Athens Fashion Week

Η Κατερίνα Στικούδη το βράδυ της Δευτέρας 12/6 έδωσε το παρών στην τελευταία μέρα της Athens Fashion Week. Η AFW έκλεισε με την παρουσίαση των νέων συλλογών των σχεδιαστών Valtadoros και Vlassi Holeva, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στο μοναδικό The Ellinikon Experience Park. Σε αυτό για πρώτη φορά έλαβαν μέρος 14 Έλληνες καταξιωμένοι σχεδιαστές της […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»