Άννα Φλωρινιώτη: «Χθες ένιωσα τον πατέρα μου, ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει»

19:00 - 12/06/2023

Η Άννα Φλωρινιώτη και η Γωγώ Γαρυφάλλου ήταν καλεσμένες στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου για να μιλήσουν για την […] The post Άννα Φλωρινιώτη: «Χθες ένιωσα τον πατέρα μου, ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αννούλα Φλωρινιώτη: Το συγκλονιστικό περιστατικό μετά τον θάνατο του πατέρα της – «Ένιωσα ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει»

Την Τρίτη 6 Ιουνίου έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια του και τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η κόρη του Αννούλα Φλωρινιώτη μαζί με τη Γωγώ Γαρυφάλλου φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «T Live» και μίλησαν για την απώλεια του γνωστού τραγουδιστή. «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό και δεν είχα αντοχή […] The post Αννούλα Φλωρινιώτη: Το συγκλονιστικό περιστατικό μετά τον θάνατο του πατέρα της – «Ένιωσα ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»