Ανδρέας Μικρούτσικος: Είναι στο χέρι της Κατερίνας - Αν με σέβεσαι πολύ, δείξτο μου

10:46 - 12/06/2023

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον του στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου.Πολλή κουβέντα έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για το μέλλον του Ανδρέα Μικρούτσικου στην «Super Κατερίνα». Ο βετεράνος παρουσιαστής δεν δίστασε το προηγούμενο διάστημα να διαπληκτιστεί στον αέρα της εκπομπής με μέλη του πάνελ, ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει συζητήσει με την εταιρία παραγωγής για το πλαίσιο της συνεργασίας τους από τη νέα σεζόν. Μιλώντας σε συνεργάτη του «Breakfast @ Star», ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκαθάρισε ότι έχει γνώμη και θα τη λέει πάντα και ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ρόλο «γλάστρας». «Δεν μου αρκούν τα λόγια. Δηλαδή, ξέρεις κάτι; Σε σέβομαι πολύ. Αν με σέβεσαι πολύ, δείξτο μου.

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά