Γρηγόρης Αρναούτογλου: Νοσεί ξανά με κορονοϊό – «Κοντεύω να τρελαθώ γιατί δεν μιλάω με κανέναν»

10:09 - 12/06/2023

Για δεύτερη φορά νοσεί με κορονοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός απουσίαζε σήμερα To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Νοσεί ξανά με κορονοϊό – «Κοντεύω να τρελαθώ γιατί δεν μιλάω με κανέναν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Νοσεί ξανά με κορονοϊό - «Κοντεύω να τρελαθώ»

Θετικός για δεύτερη φορά στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νοσεί με κορωνοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κοντεύω να τρελαθώ γιατί δεν μιλάω με κανέναν»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος νοσεί για δεύτερη φορά με κορωνοϊό απουσίαζε σήμερα από την εκπομπή του και έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα για την περιπέτεια με την υγεία του. «Ήθελα να σας πω ότι μου έχετε λείψει πάρα πολύ. Νομίζω ότι 12 χρόνια τώρα δεν πρέπει να έχω λείψει περισσότερο. Στέλνω σε όλους πολλά φιλιά. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κόλλησε» ξανά κορονοϊό – «Κοντεύω να τρελαθώ»

«Νομίζω ότι 12 χρόνια τώρα δεν πρέπει να έχω λείψει περισσότερο»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»