Αριστομένης Γιαννόπουλος: «Ρωτήστε την Αλεξάνδρα αν είναι στεναχωρημένη που χώρισε με τον Στάθη»

10:00 - 12/06/2023

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος το απόγευμα της Κυριακής 11/6 βρέθηκε στην εβδομάδα μόδας που φέτος πραγματοποιήθηκε στο The Ellinikon Experience Park. Ο γνωστός πλαστικός χειρούργος έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ που ήταν εκεί και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη συνάντηση που είχε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Μύκονο αλλά και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να μην […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αριστομένης Γιαννόπουλος: Μίλησε τελικά με την πρώην του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Μύκονο;

Για την τυχαία συνάντηση που είχε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Μύκονο απάντησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.Για την τυχαία συνάντηση που είχε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Μύκονο απάντησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.«Δεν ισχύει ότι δεν μίλησα στη Μύκονο με την Αλεξάνδρα. Και γεια είπαμε, και δεν έφυγε γι’ αυτό το λόγο. Αυτά, μέχρι εκεί, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Απλά νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Έλενα Χριστοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν θα κάνω τηλεδιάλογο, ούτε θα αναφερθώ σε πράγματα που δεν είναι της παρούσης»

Μιχάλης Κουινέλης: Βαρύ πένθος για τον γνωστό ράπερ – Πέθανε ο πατέρας του

Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσε άλλη τραγουδίστρια να πει τα τραγούδια με τον τρόπο που τα είπε η Νατάσα»

Light για τον άγριο καβγά με τον Snik στα Mad Awards – «Έχασα πολλά λεφτά από αυτό το σκηνικό»

Ασιατικό ρύζι με λαχανικά και αυγό

7 tips για να μυρίζει το σπίτι σου υπέροχα όλο το 24ωρο