Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χωρίσαμε με τον Απόστολο Γκλέτσο»

09:00 - 10/06/2023

Για τη διάλυση του γάμου της με τον Απόστολο Γκλέτσο μίλησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, σε βίντεο που ανέβασε στον […] The post Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χωρίσαμε με τον Απόστολο Γκλέτσο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αποκάλυψε τον λόγο που οδήγησε στο διαζύγιο εξπρές με τον Απόστολο Γκλέτσο

Για τον γάμο της με τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος έληξε μέσα σε δύο μήνες, μίλησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok, περιγράφοντας και τη σχέση που είχε με τα ναρκωτικά την συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της. «Ήμουν 19 χρονών όταν παντρεύτηκα τον Απόστολο για 2 μήνες. Ήμασταν κάποιους μήνες πριν μαζί. Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη και ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν. Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα. Έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω. Τέλος πάντων έγινε αυτός ο γάμος. Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και ζήσαμε την πραγματικότητα άρχισα να φρικάρω.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε με τον Απόστολο Γκλέτσο!

Ο γάμος της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου με τον Απόστολο Γκλέτσο, ήταν από τους πιο πολυσυζητημένους της εγχώριας σόουμπιζ, κυρίως επειδή διήρκησε μόλις 2 μήνες. Σε βίντεο που ανάρτησε μέσω TikTok, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο, για τον οποίο πήρε διαζύγιο με τον ηθοποιό, περιγράφοντας για ακόμη μία φορά τη «σκοτεινή» περίοδο, που ήταν Το άρθρο Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε με τον Απόστολο Γκλέτσο! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: “Αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε με τον Απόστολο Γκλέτσο”

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok αποκάλυψε τον λόγο που πήρε διαζύγιο από τον Απόστολο Γκλέτσο. Όπως είναι γνωστό ο γάμος τους διήρκεσε μόνο δύο μήνες. “Ήμουν 19 χρόνων όταν παντρεύτηκα τον Απόστολο για 2 μήνες. Ήμασταν κάποιους μήνες πριν μαζί. Τη μέρα του γάμου ήμουν […] The post Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: “Αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε με τον Απόστολο Γκλέτσο” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»