Τζένη Καζάκου: «Θα ανοίξουν πιο εύκολα πόρτες λόγω οικογένειας, όμως δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος»

02:00 - 07/06/2023

Στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε η Τζένη Καζάκου το βράδυ της Τρίτης. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε […] The post Τζένη Καζάκου: «Θα ανοίξουν πιο εύκολα πόρτες λόγω οικογένειας, όμως δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένη Καζάκου: «Θα μου ανοίξουν πολύ πιο εύκολα κάποιες πόρτες λόγω οικογένειας, αλλά δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος»

Η Τζένη Καζάκου βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μίλησε για την υποκριτική και τη διάσημη οικογένειά της.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Τζένη Καζάκου: "Θα ανοίξουν πιο εύκολα πόρτες λόγω οικογένειας, όμως δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος"

"Κι ας μην ήμουν από αυτή την οικογένεια, πάντα κάποιος θα βρεθεί να πει κάτι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κατερίνα Στανίση: «Όταν τραγουδάω Καζαντζίδη σφίγγεται η καρδιά μου, έχω αυτό το βάρος¨»

Σταύρος Σβήγκος: «Με την Ελένη πήραμε διαφορετικούς δρόμους, αλλά παραμένουμε οικογένεια»

Νέα αλλαγή αποφάσισε το Mega – Ποια εκπομπή μειώνεται περαιτέρω σε διάρκεια;

Ιωάννα Παππά: Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε 14 χρόνια από την τηλεόραση

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στο πρώτο ραντεβού με τον άντρα μου ντύθηκα σαν λατέρνα, για να με πάει στα Πετράλωνα»

Ο Αντώνης Κανάκης φέρνει τα πάνω κάτω με το Ράδιο Αρβύλα – Η επιστολή που ανατρέπει τα πάντα