Βασιλική Μιλλούση για Λευτέρη Πετρούνια: «Τσακωθήκαμε πολλές φορές εξαιτίας της δημοσιότητας»

10:09 - 05/06/2023

Με αφορμή την επιστροφή της στην ενεργό δράση και τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης To άρθρο Βασιλική Μιλλούση για Λευτέρη Πετρούνια: «Τσακωθήκαμε πολλές φορές εξαιτίας της δημοσιότητας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασιλική Μιλλούση για Λευτέρη Πετρούνια: «Τσακωθήκαμε πολλές φορές εξαιτίας της δημοσιότητας»

Η Βασιλική Μιλλούση με αφορμή την επιστροφή της στην ενεργό δράση και τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και στο Happy Day. «Ήταν μία τρέλα το να επιστρέψω, αλλά υπήρχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και το θεώρησα μεγάλο κίνητρο, ως μαμά με δύο παιδιά, να μπορέσω […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βασιλική Μιλλούση: «Πολλές φορές τσακωθήκαμε με τον Λευτέρη εξαιτίας της δημοσιότητας»

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day για την επιστροφή της στον αθλητισμό, τη μητρότητα αλλά και τη σχέση της με τον Λευτέρη Πετρούνια. «Ήταν μία τρέλα το να επιστρέψω, αλλά υπήρχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και το θεώρησα μεγάλο κίνητρο, ως μαμά με δύο παιδιά, […] The post Βασιλική Μιλλούση: «Πολλές φορές τσακωθήκαμε με τον Λευτέρη εξαιτίας της δημοσιότητας» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»