Πόπη Μαλλιωτάκη: «Άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες»

09:00 - 05/06/2023

Για την εμφάνισή της, αλλά και τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, απάντησε η Πόπη Μαλλιωτάκη, σε συνέντευξη που έδωσε […] The post Πόπη Μαλλιωτάκη: «Άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες – Μίκρυνα το στήθος μου ένα νούμερο»

Η Πόπη Μαλλιωτάκη, σε συνέντευξη που έδωσε στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή, απάντησε στα σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της, αλλά και τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.Η Πόπη Μαλλιωτάκη, σε συνέντευξη που έδωσε στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή, απάντησε στα σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της, αλλά και τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.«Με κατηγορούν πως στις φωτογραφίες μου βάζω φίλτρα κι ότι έχω κάνει πλαστικές. Το σώμα μου είναι σαν έφηβης. Δεν μεγαλώνω ποτέ. Δεν τρώω, μόνο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου

Ο πολυτάλαντος Μάκης Παπασημακόπουλος στο Traction

Η Φιλίτσα Καλογεράκου για τις τοξικές συμπεριφορές: «Το κλάμα και τα ξενύχτια που έχω ρίξει, μόνο εγώ τα ξέρω»

Τηλεθέαση: Τη Ναταλία Γερμανού ή τον Κώστα Τσουρό «εμπιστεύτηκε» το τηλεοπτικό κοινό;

Νίκος Συρίγος κατά Απόστολου Λύτρα: «Η συμπεριφορά αυτή είναι το αποτέλεσμα μετά το θεραπευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί;»

Μάρκος Σεφερλής για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχω λόγο να πάω στην εκπομπή του, δεν έχω να πω κάτι μαζί του»