Γαστρονομικό Φεστιβάλ σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!
14:42 - 10/02/2020
Το Canteen, το γνωστό all day εστιατόριο της Θεσσαλονίκης διοργανώνει το 2020 ένα από τα σημαντικότερα food events της πόλης και όχι μόνο! Κάθε μήνα, αρχής γενομένης από αυτόν τον Φεβρουάριο, καλεί έναν επιδραστικό έλληνα σεφ και του παραχωρεί την κουζίνα του για ένα μόνο βράδυ και για λίγους μόνο εκλεκτούς καλεσμένους!
Η αρχή γίνεται με τον βραβευμένο σεφ Γκίκα Ξενάκη του γνωστού αθηναϊκού εστιατορίου Aleria την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου. Κατόπιν ακολουθούν οι Γιάννης Κιόρογλου - “La Guerite” (Κάννες) και Παύλος Κυριάκης - “The Zillers” (Αθήνα) & “Andronis” (Σαντορίνη) τον Μάρτιο και τον Απρίλιο αντίστοιχα.
Έπειτα, σειρά παίρνουν οι σεφ:
• Άνταμ Κόντοβας - “Astarte Suites” (Σαντορίνη)
• Δή
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr