Δολοφονία 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα -Πού επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών

10:28 - 04/06/2023

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινότητα Ποδοχωρίου του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας, μετά τη δολοφονία 68χρονης κτηνοτρόφου, η οποία εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής (2/6) κοντά στο ποιμνιοστάσιό της. Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών μέχρι στιγμής έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της νεκρής γυναίκας προκειμένου να βρεθεί και να συλληφθεί ο δράστης. Σύμφωνα Το άρθρο Δολοφονία 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα -Πού επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία 68χρονης στην Καβάλα: Τι λέει ο αδερφός του θύματος

Η 68χρονη κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου, από τον ανιψιό της έξω από το ποιμνιοστάσιό της στο Ποδοχώρι Καβάλας με τις μαρτυρίες να δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δολοφονία 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα -«Κυκλοφορεί ένας δολοφόνος ανάμεσά μας» (βίντεο)

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Καβάλας από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο θάνατος της 68χρονης κτηνοτρόφου δεν προκλήθηκε από φυσικά αίτια, αλλά από δολοφονία. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τον ανιψιό της το απόγευμα της Παρασκευής (2/6) στο ποιμνιοστάσιό της, λίγα μέτρα από το σπίτι της στο Ποδοχώρι της Καβάλας. Η αποκάλυψη έγινε μετά την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία «έδειξε» ότι ο θάνατος της 68χρονης επήλθε μετά από εγκληματική ενέργεια, καθώς η σορός έφερε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις από χτυπήματα που της προκάλεσε ο δολοφόνος. Αναστάτωση στην τοπική κοινωνία μετά τη δολοφονία της 68χρονης Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι συγχωριανοί της την περιγράφουν ως πολύ ήσυχη γυναίκα. Ήτ

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Το πήρε απόφαση ο Δούκας! Πότε και που παντρεύεται (VIDEO)

Τοπικές βροχές και καταιγίδες! Που αναμένονται τα φαινόμενα

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη-Νίκο Χριστοδουλίδη

Μόνο 1 tip για να σε βρίσκει πάντα η κοπέλα σου! (video)

Οι διακοπές στη Χαβάη τους στέρησαν τη ζωή – Άφησαν πίσω ένα μωρό

Σεβασμός στους εύσωμους! (photo)