Εύα Αντωνοπούλου – Αβέβαιο το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας: «Nιώθω σαν να φεύγω από το σπίτι μου» [Βίντεο]

10:00 - 01/06/2023

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το κανάλι του Φαλήρου, η Εύα Αντωνοπούλου έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν απ’ έξω. Δεν έχω τσακωθεί με τον ΣΚΑΪ «Είναι κάτι λιγότερο από 15 χρόνια, τον Σεπτέμβρη θα τα έκλεινα. Είναι μια ημέρα με πολλή συγκίνηση και πολλή ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους […] Το άρθρο Εύα Αντωνοπούλου – Αβέβαιο το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας: «Nιώθω σαν να φεύγω από το σπίτι μου» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Super League: Ξέσπασε με 5αρα ο ΠΑΟΚ μέσα στο «Γεντί Κουλέ» – Διέλυσε με 0-5 τον ΟΦΗ 

Ιράν: Eτοιμo για διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ, αλλά όχι υπό την αμερικανική πολιτική άσκησης «μέγιστης πίεσης»

Γάζα: «Πράσινο φως» Νετανιάχου για διαπραγματεύσεις για την επόμενη φάση της συμφωνίας εκεχειρίας – Γιατί κατηγορεί τη Χαμάς 

Στα ύψη η πολιτική κόντρα για τα Τέμπη: Η σφοδρή επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στον Ανδρουλάκη και οι διευκρινίσεις της εταιρίας για τα βίντεο

Σεισμοί στη Σαντορίνη: Καθησυχαστικός ο Λέκκας – «Κανένα ηφαίστειο δεν θα ενεργοποιηθεί» [βίντεο]

Υπό τον έλεγχο Τραμπ και Μασκ το αμερικανικό δημόσιο – Τι ζητούν για το FBI