Μαρία Σπυράκη: Δεν κρύφτηκα πίσω από την ασυλία μου – Ζήτησα την άρση της και την επίσπευση της διαδικασίας
21:00 - 30/05/2023
Η Μαρία Σπυράκη προέβη σε δήλωση σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων (JURI) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την άρση της ασυλίας της, η οποία ελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα και αναρτήθηκε σήμερα. H Επιτροπή απεφάνθη έπειτα από σχετικό αίτημα που είχε κατατεθεί από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (ΕΡΡΟ) στις 15/12/2022. Συγκεκριμένα, στη γραπτή της δήλωση, ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Σπυράκη: Δεν κρύφτηκα πίσω από την ασυλία μου – Ζήτησα την άρση της και την επίσπευση της διαδικασίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Σπυράκη: Δεν «κρύφτηκα» πίσω από την ασυλία μου, ζήτησα επίσπευση της διαδικασίας
« Εμπιστεύομαι απόλυτα τη Δικαιοσύνη», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαρία Σπυράκη στην πρώτη της αντίδραση μετά την απόφαση της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων (JURI) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Διαβάστε το στο in.grΣπυράκη: Δεν «κρύφτηκα» πίσω από την ασυλία μου - Αντίθετα, ζήτησα την επίσπευση της διαδικασίας
Σπυράκη: Δεν «κρύφτηκα» πίσω από την ασυλία μου - Αντίθετα, ζήτησα την επίσπευση της διαδικασίας ekomninou
Tue, 30/05/2023 - 22:15
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΣπυράκη: Δεν «κρύφτηκα» πίσω από την ασυλία μου - Αντίθετα, ζήτησα την άρση της και την επίσπευση της διαδικασίας
"Ουδέποτε κατηγορήθηκα για λήψη αμοιβών συνεργατών μου ή παράνομη εκταμίευση κονδυλίων του προϋπολογισμού"
Διαβάστε το στο Skai.gr