Ελένη Φουρέιρα: Είναι αυτό που έλειπε από τη ζωή μου, νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος
11:30 - 28/05/2023
«Στεναχωρήθηκα με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν κάποιες εκπομπές την εγκυμοσύνη μου», λέει η Ελένη Φουρέιρα. Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν χθες στο Κατράκειο έκανε η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια μίλησε, φυσικά, για το μωράκι της, αλλά και για την Eurovision. «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και αγχωμένη, σαν να ανεβαίνω για πρώτη φορά ... Περισσότερα
To άρθρο Ελένη Φουρέιρα: Είναι αυτό που έλειπε από τη ζωή μου, νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Φουρέιρα: Το παιδί είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου, νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος
Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν χθες στο Κατράκειο έκανε η Ελένη Φουρέιρα.
Διαβάστε το στο thebest.grΕλένη Φουρέιρα: Είναι αυτό που έλειπε από τη ζωή μου, νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος
«Στεναχωρήθηκα με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν κάποιες εκπομπές την εγκυμοσύνη μου», λέει η Ελένη Φουρέιρα. Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν χθες στο Κατράκειο έκανε η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια μίλησε, φυσικά, για το μωράκι της, αλλά και για την Eurovision. «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και αγχωμένη, σαν να ανεβαίνω για πρώτη φορά […]
The post Ελένη Φουρέιρα: Είναι αυτό που έλειπε από τη ζωή μου, νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
Διαβάστε το στο lamianow.gr