Ελένη Φουρέιρα: Είναι αυτό που έλειπε από τη ζωή μου, νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος

11:30 - 28/05/2023

«Στεναχωρήθηκα με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν κάποιες εκπομπές την εγκυμοσύνη μου», λέει η Ελένη Φουρέιρα. Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν χθες στο Κατράκειο έκανε η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια μίλησε, φυσικά, για το μωράκι της, αλλά και για την Eurovision. «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και αγχωμένη, σαν να ανεβαίνω για πρώτη φορά ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Φουρέιρα: Είναι αυτό που έλειπε από τη ζωή μου, νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Φουρέιρα: Το παιδί είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου, νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν χθες στο Κατράκειο έκανε η Ελένη Φουρέιρα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ελένη Φουρέιρα: Είναι αυτό που έλειπε από τη ζωή μου, νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος

«Στεναχωρήθηκα με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν κάποιες εκπομπές την εγκυμοσύνη μου», λέει η Ελένη Φουρέιρα. Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν χθες στο Κατράκειο έκανε η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια μίλησε, φυσικά, για το μωράκι της, αλλά και για την Eurovision. «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και αγχωμένη, σαν να ανεβαίνω για πρώτη φορά […] The post Ελένη Φουρέιρα: Είναι αυτό που έλειπε από τη ζωή μου, νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Champions League: Το «σοκ» μεγατόνων για Σίτι, η κορυφή για Ίντερ και τα 40 γκολ – Αποτελέσματα, φάσεις και γκολ

Champions League τελικά: Απίστευτο 3-3 στο Σίτι – Φέγενορντ και «βροχή» από γκολ στα εννέα ματς της βραδιάς

Οι ιστορίες σεξισμού, τα «στραβά» παπούτσια και το μασάζ του Μπους - Νέες αποκαλύψεις από τη Μέρκελ

Champions League live: Σίτι - Φέγενορντ 3-3 λίγο πριν τη λήξη - Απίστευτο!

Έρχονται καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι του Σαββατοκύριακο - «Καμπανάκι» από τους μετεωρολόγους για κακοκαιρία σε όλη τη χώρα

Champions League live: Η Φέγενορντ το κάνει "ντέρμπι" στο Μάντσεστερ! «Πεντάρες» από Άρσεναλ, Αταλάντα και Λεβερκούζεν