Ολυμπιακός: Παίρνει δυο εκατ. ευρώ από τη παραμονή της Μπόχουμ του Κουντέ

19:24 - 27/05/2023

Ο Ολυμπιακός βγήκε κερδισμένος με τη παραμονή της Μπόχουμ στη Bundesliga, αφού με αυτό τον τρόπο ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του Κουντέ.  Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός στον δανεισμό του Κουντέ στην Μπόχουμ, είχε προσθέσει υποχρεωτική οψιόν αγοράς σε περίπτωση που ο γερμανικός σύλλογος παραμείνει στην κατηγορία. Όπερ και εγένετο, με τον Ολυμπιακό να προσθέτει στα ταμεία ... Περισσότερα To άρθρο Ολυμπιακός: Παίρνει δυο εκατ. ευρώ από τη παραμονή της Μπόχουμ του Κουντέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακός: Επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Μπόχουμ ο Κούντε

Η Μπόχουμ μπορεί να κατέφερε να παραμείνει στην Bundesliga αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως ο Καμερουνέζος μέσος θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο οποίος θα αποφασίσει για το μέλλον του. Η Μπόχουμ κατάφερε να παραμείνει στην Bundesliga και να πετύχει τον στόχο που είχε θέσει έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν με την παραμονή να έρχεται κυριολεκτικά στο […] The post Ολυμπιακός: Επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Μπόχουμ ο Κούντε appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πες αντίο στην τριχόπτωση!

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ με 100 αστυνομικούς και 2 drones σε καταυλισμό Ρομά στη Φυλή - Ψάχνουν για όπλα και ναρκωτικά

Ο Παναθηναϊκός δίνει φιλικό με τη Μακάμπι πριν τη μεγάλη βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Εμμηνόπαυση: χρήσιμες πληροφορίες

Ο ΕΟΦ απαγορεύει την κυκλοφορία συμπληρώματος διατροφής για το αδυνάτισμα

«Αυτοί είναι οι υποστηρικτές του Κασσελάκη»: Οργή του πρώην εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατά Ακρίτα για την πισίνα