Οι αναρτήσεις της Καινούργιου για το γάμο Μουζουράκη - Κόζαρη και το «πρόβλημα» με τα νυφικά παπούτσια
17:28 - 27/05/2023
Λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους και οι Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κόζαρη ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου σήμερα το απόγευμα (27.5.2023) στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα. Μετά τον γάμο θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι για τους πάνω από 500 καλεσμένους τους στον Πύργο Σαλιαρέλη. Από νωρίς το πρωί ... Περισσότερα
To άρθρο Οι αναρτήσεις της Καινούργιου για το γάμο Μουζουράκη - Κόζαρη και το «πρόβλημα» με τα νυφικά παπούτσια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου στον γάμο Μουζουράκη-Κόζαρη: «Είναι αδελφή μου, ερωτεύτηκαν απίστευτα»
Ιδιαιτέρως συγκινημένη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της κολλητής της φίλης Μαριλούς Κόζαρη. Η παρουσιάστρια που γνωρίζεται από την παιδική της ηλικία με την σύζυγο πλέον του Πάνου Μουζουράκη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” αποκαλύπτοντας περιστατικά από την παιδική τους ηλικία ενώ όπως είπε έχει προαίσθημα πως ο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Καινούργιου: Συγκινημένη στον γάμο Μουζουράκη – Κόζαρη – «Είναι αδερφή μου, ερωτεύτηκαν απίστευτα»
Ιδιαιτέρως συγκινημένη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της κολλητής της φίλης
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινημένη στον γάμο Μουζουράκη – Κόζαρη – «Είναι αδερφή μου, ερωτεύτηκαν απίστευτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr