Λάμπρος Κωνσταντάρας για Τσιμτσιλή: «Τι λες; Τι είναι αυτό; Άστοχη η δήλωσή της»

13:00 - 27/05/2023

Για τον χαμό που επικρατεί τις τελευταίες μέρες με τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και τα όσα σχολιάστηκαν στις εκπομπές, […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας για Τσιμτσιλή: «Τι λες; Τι είναι αυτό; Άστοχη η δήλωσή της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Λάμπρος Κωνσταντάρας τα έβαλε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι λες; Τι είναι αυτό; Άστοχη η δήλωσή της

Για τον σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες αναφορικά με τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και τα όσα σχολιάστηκαν στις εκπομπές, συζήτησαν σήμερα, Σάββατο (27/5) στην εκπομπή του Open «Open Weekend». Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μάλιστα, αναφέρθηκε και στα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Έχει δικαίωμα ο άνθρωπος να μη θέλει τίποτα. Ωραία, γιατί του το στερούμε; Του το στερούν όλοι αυτοί που θα στείλουν. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ότι επειδή ξόδεψαν 1.500-3.000 ευρώ “δεν μπορούμε να τα πάρουμε πίσω, είναι πολλά τα λεφτά”. Μωρέ, τι λες; Τι λες; Τι είναι αυτό; Κι εμείς τραγικοί είμαστε, άμα στείλουμε», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. «Το ότι επειδή είπε η Σταματίνα ότι ”έχ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά Τσιμτσιλή: «Τι λες; Τι είναι αυτό; Άστοχη η δήλωσή της»

Σχετικά με τα όσα ακούστηκαν για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»