Συγκλονιστικό φινάλε στην Bundesliga: Η Ντόρτμουντ ετοιμάζεται να εκθρονίσει την Μπάγερν Μονάχου

10:30 - 27/05/2023

Το πρωτάθλημα της Bundesliga ολοκληρώνεται σήμερα (27/5) με την ταυτόχρονη (16:30) διεξαγωγή όλων των αναμετρήσεων για την 34η και τελευταία αγωνιστική. Η Ντόρτμουντ ετοιμάζεται να εκθρονίσει την Μπάγερν Μονάχου. Για πρώτη φορά μετά την αγωνιστική περίοδο 2018-19 (σ.σ. τότε η Μπάγερν είχε αφήσει δεύτερη την Ντόρτμουντ) ο τίτλος κρίνεται στην τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος και ... Περισσότερα To άρθρο Συγκλονιστικό φινάλε στην Bundesliga: Η Ντόρτμουντ ετοιμάζεται να εκθρονίσει την Μπάγερν Μονάχου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Bundesliga: Η Ντόρτμουντ ετοιμάζεται να εκθρονίσει την Μπάγερν Μονάχο

Bundesliga: Η Ντόρτμουντ ετοιμάζεται να εκθρονίσει την Μπάγερν Μονάχο 27/05/2023 Το πρωτάθλημα της Bundesliga ολοκληρώνεται σήμερα (27/5) με την ταυτόχρονη (16:30) διεξαγωγή όλων των αναμετρήσεων για την 34η και τελευταία αγωνιστική. Η Ντόρτμουντ ετοιμάζεται να εκθρονίσει την Μπάγερν Μονάχου. Για πρώτη φορά μετά την αγωνιστική περίοδο 2018-19 (σ.σ. τότε η Μπάγερν είχε αφήσει δεύτερη την Ντόρτμουντ) ο τίτλος κρίνεται στην τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος και αυτή τη στιγμή η Μπορούσια έχει προβάδισμα δύο βαθμών έναντι της Μπάγερν Μονάχου, την οποία… προσπέρασε την περασμένη εβδομάδα. Έτσι, η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς, η οποία υποδέχεται τη Μάιντς, θα στε

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο δήμαρχος του χωριού Μαζάν δήλωσε «κανείς δεν πέθανε» για τους βιασμούς της Ζιζέλ και τα «έβαλε» με το BBC

ΕΜΥ: Εκσυγχρονίζεται ριζικά με το μεγαλόπνοο έργο «Εγκατάσταση Μετεωρολογικών Σταθμών & Ανάπτυξη Υποδομής Διαδικτυακής Πύλης»

Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά την επαναγορά ίδιων μετοχών 25 εκατ. ευρώ στο ΧΑ

Βιομηχανία: Αυξήθηκε συνολικά κατά 11,7% ο τζίρος τον Ιούλιο φέτος συγκριτικά με το 2023

ΔΕΣΦΑ: Στα 1.466 χλμ το μήκος των αγωγών φυσικού αερίου το 2023

Σάκης Κατσούλης: Είναι σαν να έχουμε παντρευτεί με τη Μαριαλένα, συζούμε ήδη 6 χρόνια