Γιάννης Αγγελάκας: Θεωρώ παρανοϊκή την σημερινή εποχή, δεν την καταλαβαίνω

20:44 - 26/05/2023

“Δεν χωράει στο μυαλό μου όλη αυτή η παράνοια και η βλακεία που ζω” ομολογεί ο Γιάννης Αγγελάκας. Για την προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή και την εικόνα της σημερινής κοινωνίας μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Αγγελάκας στην κάμερα της εκπομπής “Στούντιο 4” και την Φανή Πλατσατούρα το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΤ.  “Έχω καλή επαφή ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Αγγελάκας: Θεωρώ παρανοϊκή την σημερινή εποχή, δεν την καταλαβαίνω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Αγγελάκας: Θεωρώ παρανοϊκή την σημερινή εποχή, δεν την καταλαβαίνω

«Δεν χωράει στο μυαλό μου όλη αυτή η παράνοια και η βλακεία που ζω», ομολογεί ο Γιάννης Αγγελάκας.

Διαβάστε το στο in.gr

Γιάννης Αγγελάκας: Θεωρώ παρανοϊκή τη σημερινή εποχή

«Δεν χωράει στο μυαλό μου όλη αυτή η παράνοια και τη βλακεία που ζω», είπε ο Γιάννης Αγγελάκας

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Θέλτα – Μπαρτσελόνα 2-2: Αυτοκτονία για τους Καταλανούς που «πέταξαν» δυο πόντους στο Βίγκο

Πάρμα – Αταλάντα 1-3: Έπιασε την Ίντερ στην κορυφή της Serie A η ομάδα του Γκασπερίνι

Άρης – Βόλος: Ο Θοδωρής Καρυπίδης διαμαρτυρήθηκε στον Τσαγκαράκη για τις διαιτητικές του αποφάσεις

Κατερίνα Λέχου: Μου «φορτώθηκε» ότι η γυναίκα δεν είναι τόσο δυνατή όσο ένας άντρας

Ελεονώρα Μελέτη: Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της – Το βίντεο με το γιορτινό σκηνικό

The Voice: O Χρήστος Μάστορας κάνει push ups με παίκτη και ο Γιώργος Μαζωνάκης μετράει τις κάμψεις