Χαρά Παππά: Η αποκάλυψη για το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί – «Φοβήθηκα, αγχώθηκα, δεν υπήρχαν μαλλιά»

20:24 - 26/05/2023

Την Χαρά Παππά υποδέχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26/5 η Σοφία Αλιμπέρτη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ζήσε To άρθρο Χαρά Παππά: Η αποκάλυψη για το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί – «Φοβήθηκα, αγχώθηκα, δεν υπήρχαν μαλλιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Χαρά Παππά αποκαλύπτει για το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί

Την Χαρά Παππά υποδέχτηκε η Σοφία Αλιμπέρτη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ζήσε Αλλιώς». Το γνωστό μοντέλο μεταξύ άλλων, μίλησε για την δική της περιπέτεια με την αλωπεκία και στην κληρονομικότητα που υπάρχει από γενιά σε γενιά στην οικογένειά της. «Πέρασα μια δύσκολη περίοδο, το άγχος επειδή το άφηνα για πολλά χρόνια και δεν το έλεγχα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»