Ελένη Φουρέιρα: «Το μωρό μοιάζει στον Μποτία, είναι ήρεμος »

18:20 - 26/05/2023

Την επιστροφή της στα live stages ετοιμάζει η Ελένη Φουρέιρα μετά από έναν χρόνο αποχής λόγω της γέννησης του γιου της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Φουρέιρα: «Το μωρό μοιάζει στον Μποτία – Είμαι νέα μαμά, έχω να κοιμηθώ 3,5 μήνες αλλά δεν με πειράζει»

Ελένη Φουρέιρα: Η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα έπειτα από έναν χρόνο επαγγελματικής αποχής λόγω της γέννησης του γιου της με τον Αλμπέρτο Μποτία ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή. Με αφορμή την αυριανή πρώτη της συναυλία, η τραγουδίστρια μίλησε σήμερα τηλεφωνικά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη ζωή της μετά τον ερχομό […] Το άρθρο Ελένη Φουρέιρα: «Το μωρό μοιάζει στον Μποτία – Είμαι νέα μαμά, έχω να κοιμηθώ 3,5 μήνες αλλά δεν με πειράζει» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

«Γιάφκα» Αμπελοκήπων: Η σύλληψη γνωστού αντιεξουσιαστή, πρώην εγκλείστου φυλακών

Πώς οι καθημερινές, μικρές πράξεις μας μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην τελική ευθεία για την εκλογή προέδρου – Δείπνο στον Ταύρο με «μενού» την αποστασία

Ποιες ζωντανές εκπομπές «μπαίνουν στον πάγο» σήμερα

Η Shakira χαρίζει τη Lamborghini της!

Καιρός - Αρναούτογλου: Υπό την απειλή νέας κακοκαιρίας η χώρα - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν