Γιώργος Τσαγκαράκης: «Οι γονείς μου πέθαναν με 45 μέρες διαφορά και βρέθηκα σε οικοτροφείο»
17:40 - 26/05/2023
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Τσαγκαράκης, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […]
The post Γιώργος Τσαγκαράκης: «Οι γονείς μου πέθαναν με 45 μέρες διαφορά και βρέθηκα σε οικοτροφείο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Τσαγγαράκης: Λόγω της απώλειας των γονιών μου βρέθηκα σε οικοτροφείο
“Οι συνθήκες σε ωριμάζουν, και σε αναγκάζουν να προχωρήσεις στη ζωή σου” παραδέχθηκε ο Γιώργος Τσαγκαράκης. Για τα παιδικά του χρόνια, την απώλεια και των δυο γονιών του και τα χρόνια που πέρασε σε οικοτροφείο μίλησε από καρδιάς ο Γιώργος Τσαγκαράκης όταν βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής (26.05.2023). «Οι συνθήκες σε ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Τσαγγαράκης: Λόγω της απώλειας των γονιών μου βρέθηκα σε οικοτροφείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιώργος Τσαγκαράκης: Οι γονείς μου πέθαναν με 45 μέρες διαφορά και βρέθηκα σε οικοτροφείο
Στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Τσαγκαράκης, το απόγευμα της Παρασκευής (26/05), προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγωστόπουλο. Ο γνωστός συλλέκτης και εκτιμητής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα παιδικά του χρόνια, την απώλεια και των δυο γονιών του και τα χρόνια που πέρασε σε οικοτροφείο. «Οι συνθήκες σε ωριμάζουν, και σε αναγκάζουν να προχωρήσεις στη ζωή σου. Φυσικά αναγκάστηκα και βρέθηκα στα οικοτροφεία (σ.σ. μετά την απώλεια των γονιών μου) όπου πρέπει να προστατέψεις την περιουσία και τον εαυτό σου. Είναι αλήθεια ο πατέρας μου, μιας μέρα πριν, μου είπε ότι πάει να βρει την μητέρα μου. Μάλλον τελικά ήξερε ότι θα πεθάνει
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Τσαγκαράκης: «Οι γονείς μου πέθαναν με 45 μέρες διαφορά και βρέθηκα σε οικοτροφείο»
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Τσαγκαράκης, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγωστόπουλο στην ΕΡΤ.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιώργος Τσαγκαράκης: «Οι γονείς μου πέθαναν με 45 μέρες διαφορά και βρέθηκα σε οικοτροφείο»
O Γιώργος Τσαγκαράκης, το απόγευμα της Παρασκευής, βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγωστόπουλο στην ΕΡΤ.O Γιώργος Τσαγκαράκης, το απόγευμα της Παρασκευής, βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγωστόπουλο στην ΕΡΤ.Μέσα σε όλα, ο γνωστός συλλέκτης και εκτιμητής αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, την απώλεια και των δυο γονιών του και τα χρόνια που πέρασε σε οικοτροφείο. Ειδικότερα, ο Γιώργος Τσαγκαράκης σημείωσε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Τσαγκαράκης: «Οι γονείς μου πέθαναν με 45 μέρες διαφορά και βρέθηκα σε οικοτροφείο»
Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Γιώργος Τσαγκαράκης, το απόγευμα της Παρασκευής 26/5. Ο γνωστός συλλέκτης
To άρθρο Γιώργος Τσαγκαράκης: «Οι γονείς μου πέθαναν με 45 μέρες διαφορά και βρέθηκα σε οικοτροφείο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκλονίζει ο Γιώργος Τσαγκαράκης: «Οι γονείς μου πέθαναν με 45 μέρες διαφορά και βρέθηκα σε οικοτροφείο»
«Είναι αλήθεια ότι ο πατέρας μου, μια μέρα πριν, μου είπε ότι πάει να βρει την μητέρα μου. Μάλλον τελικά ήξερε ότι θα πεθάνει εκεί στο τέλος»
Διαβάστε το στο news.grΓιώργος Τσαγκαράκης: «Όταν πέθαναν οι γονείς μου βρέθηκα στα οικοτροφεία»
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης, ο γνωστός εκτιμητής πολύτιμων κοσμημάτων, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4».
Διαβάστε το στο neolaia.gr